söndag 27 februari 2011

Har inte hunnit skriva här på bloggen

Jag har inte hunnit skriva här på bloggen i veckan, har haft så mycket att göra. Jag funderar på att ibland göra lite kortare inlägg med mobilen, för den har jag ju med mig överallt men vi får se hur det går med det :-)
Nästa vecka är också intensiv och imorgon har jag 5 möten inklusive KF på kvällen, kul!
Annars har jag hunnit läsa en hel del, vilket jag verkligen tycker om, ser man mig med en bok i handen och en kopp te på lagom avstånd kan man räkna med att jag mår toppen!

När jag ändå höll på att läsa passade jag på att läsa "The Exile" två gånger om, den var så bra. Rekommenderar den speciellt till alla fans av Diana Gabaldons "Främlingen" svit.
Sen läste jag också "Hundpalatset" av Martina Haag, men bara en gång ;-) Den är riktigt roligt om hur det är att ha fyra barn och försöka få vardagen att gå ihop, roligt skrivet.
Nu läser jag "Jordens Herrar" av Pelle Strindlund: den verkar intressant men säkert kontroversiell för djurätare.
Förutom de politiska uppdragen, vardagsbestyr och läsande har jag till min stora lycka också hunnit skriva en hel del. Jag har helt enkelt prioriterat att skriva istället för att titta på tv till exempel.


I fredags ville barnen handla blommor till sin pappa, mycket bra idé tyckte jag och så valde vi tillsammans ett par fina röda tulpaner.

2 kommentarer:

Alex sa...

WOOO Diana Gabaldon!!!<3

Kukka sa...

Eller hur Alex, jag rekommenderar verkligen "The Exile", läs den, det är en tecknad serie på delar av första boken :-)