tisdag 29 november 2011

Lite här och där

-I Gnesta fattar idag socialnämnden beslut om äldreomsorgen och renovering av Liljedalshemmet.
-De internationella klimatförhandlingarna i Durban har inletts. Många bedömare tror att det blir ett nytt fiasko och att inget riktigt bra ska komma ut av mötet. Tyvärr är det så att det är många som fortfarande inte vill förstå vidden av de problem som vi står inför när det gäller klimathotet och miljöförstöringen. Det verkar lättare att leka struts. Åsa Romson rapporterar från förhandlingarna på sin blogg. Jag är glad att hon är på plats och vet att hon gör allt vad hon kan i alla fall.
-Miljöpartiet i Sörmland har en pågående medlemsvärvartävling. För två år sedan vann Miljöpartiet i Gnesta och vi vill ogärna lämna ifrån oss den äran (även om vi såklart blir glada för alla som vill engagera sig i partiet oavsett var man bor :-), därför värvar vi medlemmar extra intensivt fram till och med den 31/12. Hur man gör för att bli medlem? Gå in på www.mp.se/blimedlem
Vad du får om du blir medlem? Du får vara med och påverka den politik vi för i Gnesta. Vad vill du se mer av, mindre av, vad ska vi satsa på i budget 2013 osv. Ta chansen!

Inga kommentarer: