måndag 18 april 2011

Vi gjorde det!

I valet gick vi i Miljöpartiet ut med att vi ville ha tillbaka så många klasser som möjligt till ytterorterna. Historien var den att Alliansen i Gnesta tagit bort klasser och flyttat barn till centrala Gnesta. Då var jag engagerad medborgare, nu är jag engagerad politiker och jag är mycket glad och nöjd att vi infriat vårt vallöfte. Vi har hittat sätt att lösa den pedagogiska situationen på skolorna på bästa sätt. Nu går vi i den rödgröna majoriteten vidare med fler både stora och små frågor för att lyfta Gnesta. Hela kommunen ska få leva genom satsningar där det behövs och det som redan är bra idag ska lyftas fram i ljuset.

3 kommentarer:

Bengt sa...

2 tummar upp

Anonym sa...

Och hur bra blir det med 5 elever i en klass? Fundamentala felet är denna kommunledningsoförmåga att förstå orsakssamband. En skola kräver elevunderlag, elwvunderlag bygger på befolkningsstorlek, orten måste växa för att skolan skall fungera.

Men med outbildade losers som "politiker", vad annat kan man förvänta sig?

Kukka sa...

Märklig argumentation från Anonym: -att dela in människor i "losers" och andra
Om det var ämnat åt mig kan jag glatt meddela att jag inte alls tar åt mig och vet hur kunniga övriga majoritets politiker är så kommentarer är överflödiga.
Och förresten: anonym - kan du inte stå för vad du tycker?!
Jag är inte så mycket för blogg troll som dyker upp både här och där, ser det mest som ett uttryck för eget dåligt mående.

Hälsningar
Kukkamariia Valtola Sjöberg